28 januari 2012

Ovanför dörren en liten igenmurad halvmåneformad putsutsmyckning.
Slaktad valvbåge över små fönstren.
Ujuj.

3 kommentarer:

Grete Andersson sa...

Hej!
Här kommer en hälsning från Örebro. Jag minns inte hur jag hittade till er blogg, men det är kul att följa er renovering.
Jag o min familj har (med hjälp av hantverkare ska jag tillägga) byggt ut, renoverat o bott mitt i alltihop under ett par års tid. Just nu paus pga av en lillebror som kom på mors dag förra året. När andan faller på igen, så är det kök, matsal o vardagsrum som står på tur.

Det är kul att rita o planera sina idéer..men allt sågspån o byggdamm.. puuhh. Men det blir ju fint när det är färdigt!

Lycka till i er renovering! Det ser jättefint ut!
mvh
Grete

jonna sa...

Wow!
Vilket jobb alltså. Kommer bli så fint! Jättekul att följa er. Nu vill jag också riva här hemma, haha. Som tur är har vi alla gamla fönster kvar och jag har letat fram ett par småfönster här och där, som suttit bakom isolering...

Har ni något gammalt foto på hur huset sett ut? Jag har lyckats hitta några flygfoton på vårt och det är kul att se (det hade bland annat två skorstenar på 40-talet men kan inte förstå till vad och hur det gått i huset men men...), men jag önskar jag haft några från insidan av huset också. Och en planritning i original men det var visst inte så noga förr... ;)

Fortsatt lycka till!

Li och Dan sa...

Hej! Tusen tack! :) Ja vi kämpar på för att hinna så långt som möjligt innan vi måste flytta in, det börjar brinna lite i knutarna!
Tyvärr har vi inget gammalt foto men vi vet att det varit kafé i huset. Just nu minns jag inte namnet o har sovande bäbis i famnen men jag ska komma ihåg att kolla upp. Ha det fint!
/Li